Ta mig tillbaka, är precis vad jag känner när jag ser det här! Den bästa torsdagen på länge, dessutom så kändes det som helgen startade då. Jag har ju varit på kräftskiva nu i några helger i rad nu och det kan man väl kalla kräftskiva..? Fast den lyxigaste av dom alla. På en strand, barfota, i solnedgången, helt vindstilla, på en liten ö med underbart sällskap! Har nån av er varit där på Ven? Hade varit det bästa att få åka dit med alla er läsare, hade nån följ med? Druckit ett iskallt glas av Jacob´s Creek Steingarden reisling vin ihop :) Trycker ni på länken ser ni flarran mer och även trycker åt höger där så ser ni mitt rödvins tips - Johann. Har någon av er sett det där sättet som havskräftorna är tillagade på förut? Det hade inte jag. Så ballt och galet gott var det. Jag älskar ju olika matupplevelser och här är en som ligger på toppen. Det dom hade gjort var att gå upp tidigt på morgonen vid 6-7 och börja elda på stenar på i anden, sen tar man bort glöden och då är stenarna varma. Och det kan jag lova er att dom var, jag gick fram för att känna med händerna men kunde inte stå kvar med mina barfota fötter då dom brändes. Så på dom varma stenarna tar man tång från strandkanten och då lindar in havskräftor och annat gott, som rödbetor och fänkål hade dom lagt i som ni ser ligger i dom där tygpåsarna nån bild upp. Sen täcker man det med sand och nåt att skydda att sanden så komma på maten. Därefter låter man maten få ligga och ångas där i några timmar. Wow säger jag bara! Det heter langi fall ni vill söka mer om det, och vill göra själva ;)