Nuu kommer äntligen receptet på favoriten på julbordet! Det här har jag gjort i flera år nu. Inte än enda gång har det blivit fel. Alla verkligen gillar den här. Det är bara 4 ingredienser och är matig, fräsch och smakrik. Så många som testat har skrivit och tackat för att den här skålen fanns på julbordet. Ni får testa och se själva och se vad alla dom andra tycker :) Dessa små vitaminbomber ska alltså vara råa i den här salladen. Bara ta bort lilla lilla botten och kanske första bladet.. Dom är så berikade med C-vitamin och andra vitaminer att om man äter en portion av brysselkål så har man kommit upp i sin dagliga dos av just C och K vitamin. Även bra källa till andra mineraler som zink, järn, magnesium, fosfor. Dessutom massa fibrer vilket hjälper matsmältningssystemet - perfekt på julbordet ;) Koka couscous vet ni nog själva hur snabbt och enkelt det är :) Medan couscousen blir sval hacka alla dina fina små brysselkål. Nu är vi uppe i två ingredienser, couscous och brysselkål.. Nu ska ni rosta massa hela hasselnötter sen hacka ner dom och slutligen ha ner torkade tranbär. Jag brukar smaka av hela tiden och se vilken jag behöver mer av det jag behöver mer av hela tiden. Här behöver det mer hasselnötter. Sen hade hela salladen gift sig där i skålen <3 Sen är det bara smaka av med olivolja, salt och peppar. Så enkelt, galet gott och det härliga är att det är hälsosamt!