Jag vet att ni sett det här förut. MEN så bra är det! Och igår fick ni se en annan kål. Så har ni redan gjort denna och hoppas gör lite då och då så måste ni testa inlägget under detta! Ja nu ska jag visa er massa nyttigheter tänker jag. Som nästan alltid. Men är det inte så att man vill börja året så där lite extra hälsosamt. Att boosta sig lite. Jag har dessutom tänkt att få gång kroppen med att gå varje dag nu i 2 veckor, oavsett väder. Älskar när man kommer igång med att röra på kroppen. Men i början är det alltid lika segt.. Men heja heja, är det någon som är lika sugen som jag? Eller är ni reda igång.. Så till bland det godaste jag vet. Spetskål i ugn! Så enkelt och bra. Sätt ugnen på 220 grader. Dela på din spetskål, ha på olivolja, citron, citronzest, salt och svartpeppar. Easy peacy! Nu ska den in I ugn i ca 20 minuter, till den blivit mjuk och fått lite för i kanterna. Ja här ser ni efter den varit i ugn, lite färg i kanterna är bara gott ;) Under tiden den är i ugn brukar jag mixa en jätte enkel och snabb örtdressing, som en pesto på: färsk basilika vitlöksklyfta olivolja valfria nötter salt och svartpeppar Det är otroligt gott att toppa din mjuka, varma och goda spetskål med! Men även rosta lite nötter och toppa med så det blir lite krispigt! :)