Vilket underbart väder vi haft nästan hela mars! Man blir helt lycklig. Man kan verkligen ta sina promenader nu utan att det är halkigt och blött. Förutom allt grus men det borde vi klara av :) För hur härligt är det inte att gå promenad? Jag kommer alltid in i promenad perioder, ibland tar det bara tid men just nu ger det mig mer energi vilket gör att jag "vinner" tid sen men allt jag hinner göra. Och på tal om saker att göra, så ska jag visa en sak för er som jag är helt besatt av just nu. Hoppas ni verkligen kommer göra den här goda kombon! Nu redan i helgen kanske? Ovan ser du ingredienserna.Grekisk/turkisk yoghurtFetaostOlivoljaChiliflaksKrämig balsamicoVitlökSaltUrkärnade svarta Kalamata oliverCitronFärsk timjan och gräslökSurdegsbröd Börja med att blanda ihop din fetaost och yoghurt med en gaffel. En hel fetaost och en lite större del yoghurt. Tills att den blir lagom krämig, spelar ingen roll om det är små bitar i av fetaosten. Kan bara vara gott att lämna lite. Som du ser på bilden ovan så ska du ta en stekpanna, ha i olivolja ca 1/2 dl, chiliflaks efter smak, riv i en stor vitlöksklyfta och 1 msk krämig balsamico plus lite salt. Det går väldigt fort att "steka" ihop detta så var med hela tiden. Man vill inte bränna vitlöken! Utan mat värma ihop detta. Alltså nästan bara få blandas ihop, bubbla upp sen ta av direkt från plattan. Ha din smakrika heta olja på den kalla krämiga yoghurten. Dela dina oliver och toppa dom på din tallrik Riv över citronzest.. Nu är det strax klart.. Endast toppa med färska örter, som jag skrev där uppe så använde jag gräslök och timjan. Men ta det ni själva tycker är gott såklart! Men det passar väldigt fint med hackad gräslök och några kvistar timjan till detta ;) Sist men inte minst, rosta lite surdegsbröd du kan doppa i det här otroligt goda! Ljuvligare snackstallrik och bjuda på får man ju leta efter hehe.. Ha en fin solig torsdag! Kram på er