Världens enklaste bak utan socker och annat mindre bra för kroppen!Japp, jag är ingen bagare eller så hemskt bra på att baka, det ska jag inte sticka under stolen med. Dessutom tar det alltid så lång tid att baka och det äts upp på ca 2 sekunder haha. Med mat vet jag att det är min bränsle, bra saker som kroppen mår bra av. Så det är bara kul att laga maten ;)Men detta är barnens favorit och vi gör den ofta ihop. Perfekt mellis eller bara helgerna när man är sugen! Ni får testa själva och se vad ni tycker. Du behöver:1-2 bananer beroende på hur stor form du harhavregrynchiafrönvalfri mjölk ( jag använder havremjölk)frysta bär helst mixaderiven kokosflytande honung om du vill toppa mednaturell kvarg eller vanilj smakoch valfritt om du vill använda smör eller kokosfett att smörja din form med Sätt din ugn på 180 grader. Ta din form smörj med smör/kokosfett och mosa din banan så det täcker hela botten. På med 4 dl havregryn, 2 dl chiafrön, ha på mjölk så det precis täcker allt. Blanda lätt med en gaffel. Nu ska allt ligga platt i formen och du ska toppa med dina frysta bär och sedan riven kokos. In i ugnen på mitten och låt stå i ca 25-30 minuter. Ja ni fattar ju själva så simpel bakning. Alla ska ner i en form och sen i ugn. Precis så jag gillar det :) Den är god att äta både varm och kall. Har man naturell kvarg är det gott med lite flytande honung men använder du dig av vaniljsmak behövs det ej. Älskar den här tallriken. Jag serverar allt i den, precis perfekt storlek. Tips: finns på Newport. På mi instagramsida -Foodjunkieblog- har jag gjort en film när jag gjorde denna. Precis som många andra recept! Också ett tips att spana på :)Hoppas du gillar den! Kram