Hoppas allt är jättebra med dig!Äntligen börjar det bli lite ljusare ute och man får lite vårkänslor vissa dagar/stunder hehe. Har du börjat året på bra vis? Tagit tag i saker som du längtat efter? Typ som nån härlig träning eller bra matvanor? Jag älskar nystarter.. att få checka ut från allt och njuta men sen efter så taggad på att vara snäll mot kropp och knopp! Idag tänkte jag visa en sak som vi alltid har i kylen. Spetskål! Det kan man verkligen ha till allt och kul att man kan tillaga den på så många olika vis. Hela, halv, hackad osv. Dessutom går det fort! Här är en liten spetskål delad på hälften. Stekt i mycket smör sen fick den bada lite i en smakrik sås!Du behöver:liten spetskålsmör1 msk chilipasta som harissa/sambal oelek eller som jag använde här- Go Shu Jangca 1 dl matgräddeca 1 msk soyasvartpepparSå det är få ingredienser och det blir super gott!Så börja med att dela, steka i smör. När den fått en fin färg och mjuknat lite. Lägg i 1 msk chilipasta, din matgrädde och soya. Låt såsen få blanda och mysa till sig sen är du klar! Servera med såsen och väldigt gott att toppa med rostad lök och rostade sesamfrön :)Helt klart ett enkelt och gott recept! Vill man äta någonting till detta är ris gott. Kram