Hej hej! Nu är ni nog några som kommer bli väldigt glada. Jag ska visa er en totalt mega ljuvlig sallad. Vet inte varför men för mig känns den lite amerikansk. Får sånna LA feelings varje gång jag gör den. Vilket inte alls är fel så här mitt i veckan att få. Längtar så att åka dit, där två bästisar bor. Undrar när det kommer gå att åka dit igen med allt som är... Så glatt iaf att få äta den här magiska salladen istället ;) Ni behöver: Pekannötter Jordgubbar Grönkål eller spenat Rödlök Om man vill ha fetaost, behövs ej. Dressing: Olivolja Balsam vinäger Dijonsenap Flytande honung Salt Peppar Vallmöfrön Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Lägg in dina pekannötter på en plåt. Dom ska rostas till i ca 10 minuter. Pekannöt innehåller ganska mycket bra saker som ex omega 3, protein, fibrer och man behöver inte äta så många för att få i sig det bra. Jag älskar ju nötter och äter det varje dag men vet att jag inte kan äta för mycket av just pekannöten om jag ska tänka på min vikt då det lätt kan bli lite för mycket av just detta för mig. Då äter jag det i just den här salladen.. så jag njuter fullt ut! Den är nämligen tio poäng Medan dom rostar till sig i ugn ( håll lite koll så dom inte bränns) så sköljer jag grönkålen, jag köpte färdighackad annars hacka. Och skär till jordgubbarna och rödlök. Tar ut och hackar dom.. dom blir lite härligt krispiga i ugn ni kommer märka hur jag menar Gör min V Ä L D I G T goda dressing. Jag gör ju lite på måfå så smaka efter att ni är nöjda efter ni blandat det men ca: 6 msk olivolja, 2 msk balsamvinäger, 2 msk flytande honung, 1 stor tsk dijonsenap, 1 tsk liten tsk salt, peppar och 2 msk vallmofrön Blanda nu ihop grönkål, jordgubbar, pekannötter, rödlök med dressingen OMG OMG OMG OMG. Ja så kommer ni förmodligen säga ;) Som ni ser så tog jag fetaost på sidan där och hann inte ens äta den medan jag slukade min fantastiska lunch. Vilket betyder att det blev en vegansk sådan. Hoppas verkligen ni testar! Kram på er