Vilken vecka det har varit! Full fart non stop. När jag har en sak jag ska göra vill jag inte göra den halvdan. Eller iaf inte utan kärlek. Jag hade mycket jobb och två viktiga födelsedagar att få ihop dom här dagarna som har varit. Min kille fyllde år i onsdags och Alba på fredagen. För er som följt mig ett tag kanske kommer ihåg att jag ordnat överraskningsfest för min kille och på kvällen då kom mina värkar, bra födelsedagspresent ändå men hon valde som sagt att titta ut två dagar efter. Men ändå nästan två veckor tidig. Så med det sagt är jag väldigt nöjd, glad och trött den här söndagen :) Var det någon som såg när jag lagade mat LIVE? Det var ju jätteroligt. Hann få ihop dom tre recepten jag skulle visa på 30-40 minuter och ändå prata en hel den ;) Tänkte jag visar er det här simpla och bra receptet. Det går så fort att få ihop! Du behöver: 1/2 stor spetskål eller 1 hel liten spetskål 3 msk sesamfrön 1 tsk chiliflaks ( efter smak) ca 5 msk soya ca 2-3 msk riven färsk ingefära 100 g glasnudlar stekas olivolja eller kokosolja jordnötter ca en näve 1/2 lime Koka upp saltat vatten lägg i glasnudlar i ca 3-5 minuter häll bort. Strimla din spetskål Stek nu med sesamfrön, chiliflaks, soya, riven färsk ingefära tills din spetskål mjuknat ca 4 minuter. Ha i glasnudlar. Smaka av med lite till soya om det behövs. Lägg upp på tallrik, toppa med jordnötter och lime! ( vill man ta även koriander) Ja där stod jag och laga det :) Det här bli klart väldigt fort så passa det så det inte blir för mjukt. Kan det vara en av den enklaste luncherna ni sett? ;)