<p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Måste få visa min fina lunch! Jag tror eller jag vet jag så äter med mina ögon. Jag blir glad av fin mat och magen blir glad av bra mat så här har ni en sak att må bra av :) </p> <p style="text-align: center;"><strong>Man behöver:</strong></p> <ul> <li>rödbetor eller gulbetor tog jag här</li> <li>parmesanost</li> <li>grapefrukt</li> <li>apelsin</li> <li>pistagenötter</li> <li>endiveblad</li> <li>olivolja</li> <li>salt</li> <li>svartpeppar</li> </ul> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Koka dina fina betor i saltat vatten. Filea din grapefrukt och apelsin. Skölj endiveblad och rosta dina pistagenötter i salt och dom inte är saltade. Ta bort skalet från dina betor och skär upp. Lägg nu allt i en tallrik och toppa med stora skivor parmesanost, olivolja, salt och svartpeppar!</p> <p style="text-align: center;">Tada, världens härligaste tallrik! Jag åt det till och med två dagar i rad till lunch för hade kvar lite betor. Passar alltid på att koka några extra när jag kokar dom så man har klara i kylen sen :)</p> <p style="text-align: center;"> </p>