Det här med att göra olika såser. Jag älskar ju det! Man kan ju ta mixern och blanda till någonting gott med lite vadsom beroende på vad man ska äta. Färska kryddor; koriander, basilika, mynta, timjan etc, kikärtor, avokado, ärtor, grönkål, tamari, nötter, citron, lime, sesamfrön, chili, ingefära, rödbeta, morötter osv osv osv. Man kan verkligen göra så många olika och i så många olika konsistenser. Vi gör ju ofta så vi kan dippa men på sallad älskar jag och göra lite mer nötigt varianter. Cashewnötter, olja, lime, salt, chili, koriander, tamari är ett hett tips att mixa ihop! Så det jag vill komma fram till är att SÅS alltid förknippas till att det är så onyttig jämt. Någon som hänger med på vad jag pratar om? Jag vill göra det mer smakrikt men inte alls behöva tänka tanken att det blir onyttigt. Som hummus är bara en smakrik proteinrik sås visst? Så kan man ju höja hälsoeffekterna och i grönkål, avokado etc ;) Så länge leva såsen! Hoppas ni testar er fram med mixern :) Jag vet att ni är en del som helst äter utan sås men sån är jag inte, really really really not me...