Min vän la ut på sin instastorie igår ( tack för det Ida)att hon åt pankofriterad mozzarella. Det är lixom farlig för mig att se mat på bilder nu, det är gambling på om jag ska må illa eller fall jag eller min kille ska få gå handla så jag kan laga det. Som ni förstår så tog jag mig från sängen med min huvudvärk ut i snöslasket för att köpa buffelmozzarella. Det andra hade jag hemma, dock ska jag erkänna att min basilika inte var så fotovänlig... Vi har inte handlat så mycket eftersom vi åker igen så ledsen för dåligt med uppdaterat med recept! buffelmozzarella (ta tryffel om ni vill) panko ägg citron basilika salt tomat olja Ha panko i en skål, riv i citronskal, ta i lite salt och hacka i basilika Kläck ett ägg i en annan skål och vispa Rulla mozzarellan i ägg och din panko sem stek i olja på medelvärme Lägg din krämiga ljuvliga mozzarella på kalla smala skivor tomater Ja ni kanske kan själv förstå varför jag sprang till butiken? Ser ni där i så gott det blir.. Som mozzarella-sticks som man kan köpa fast bättre Här började det blir så galet mörkt ute så jag hann inte fota mer. Men mixade en enkel pesto på bara mixa olja, basilika, valnötter, salt, vitlök och hade på. Ville äta direkt efter jag hällt på så inte osten blev kall och stelna heheh :)