<p style="text-align: center;"><strong>Hej kära ni!</strong></p> <p style="text-align: center;">Kan tänka mig att det är fler än mig som går på gatorna nu tittar upp hela tiden för att se fall det faller snö etc från tak? Och då samtidigt går och försöker att inte gå på en isfläck eller geggvattenpöl.. Det som var så otroligt fint häromdagen. Gick ett varv runt djurgården och kändes nästan overkligt så fint det var med all snö. Vi köpte en resa i början av november och nu börjar det närma sig och jag har nog aldrig längtat så mycket att åka på semester. Men summan av kardemumman - vad rädda om er på gatorna! <3</p> <p style="text-align: center;">Här hemma i tryggheten under taket har vi fått en dille på rödkål. Jag har visat er min sallad när jag river morötter och rödkål flertal gånger. Så den är nästan som den men mer matig om man kan kan säga så, eftersom det inte är rivet.</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"><strong>Du behöver:</strong></p> <ul> <li style="text-align: left;">Ca 1/2 liten rödkål</li> <li>1 lime</li> <li>4 msk vitvinsvinäger</li> <li>chiliflaks</li> <li>1 tsk salt</li> <li>1 msk agave sirap</li> </ul> <p style="text-align: center;">Strimla rödkålen, tvätta limen och riv i skalet och pressa i saften. Ha i det andra och blanda. Jag/ vi tycker det är godast när det får stå en liten stund i kylen. Och det är faktiskt så att den lilla handmodellen älskar det här med, jag sa från början att det är typ som pizzasallad vilket hon äter typ mer än själva pizzan :)</p> <p style="text-align: center;"> </p>