<p style="text-align: center"> </p> <p style="text-align: center">Men vad hände med våren? Jag tror vi alla ändå har hoppet i oss om att våren kommer dundra in snart. Även om det är riktigt grått ute haha. Håll ut fina ni, passa på att mysa ner i soffan eller göra tråkiga saker som att vårrensa i garderoben, källaren, hallen.. ja ni fattar, saker man inte vill göra när solen skiner!</p> <p style="text-align: center">Men nu till det goda som jag hoppas ni alla kommer testa. Speciellt när den här härliga solen kommer fram. Detta är så fräsch, gott och lättlagat! Helt otroligt bra kombo.</p> <p style="text-align: left"><strong>Du behöver:</strong></p> <ul> <li>apelsin</li> <li>blodapelsin om det finns</li> <li>avokado</li> <li>burrata</li> <li>olivolja</li> <li>citronzest</li> <li>salt</li> <li>svartpeppar</li> <li>chiliflaks</li> </ul> <p style="text-align: center"> </p> <p style="text-align: center">En liten Mauritz som gärna ville hugga in men han fick ta det utan chili ;)</p> <p style="text-align: center">Jag tror ni förstår själva hur rätten har tillagats då det är precis så enkelt som det som är på tallriken. Skära bort skalet på apelsin, skär i tunna skivor, samma med avokadon. Lägg upp lite i varannat och toppa med burratan, citronzest, olivolja, salt, svartpeppar och chiliflaks!</p> <p style="text-align: center">Sen när apelsinsäsongen är över måste ni testa det här med persika, MUMS och ENJOY! <3</p>