God kväll kära ni! Jag kunde inte hålla mig, Tänkte visa den här imorgon men fick lite tid över nu när barnen myser med en film innan det är sovdags. Snacka om härligt med fredag.. Det har varit fullös nu när Mauritz börjat förskolan. Jag hinner med så mycket mer än jag ens anat men fortfarande inte riktigt ikapp med visa saker.. men det kommer och jag känner mig inte alls lika stressad längre. Nu är det mer saker som med renovering tag i, ska visa er lite om köket snart :) Nu ska ni få se ett av mina FAVORIT recept. Jag kan inte få nog och vill att ni alla alla alla testar denna. Herregud åt det idag men vill äta den imorgon igen känner jag.. Det här med aubergine i ugn. Gärna bara så här, delad på hälften. Med olivolja och salt på. LÖJLIGT GOTT! I ca 20-30 minuter på 200 grader, tills den fått härlig färg helt enkelt. Ja här ser ni resultatet! Enklaste och godaste tallriken. Så bra att äta i helgen, att bjuda på eller njuta själv. Så det ni gör medan auberginen är i ugn är att koka beluga linser i saltat vatten. Rostar pumpakärnor i torr stekpanna. Hackar lite färska kryddor, inget måste med kryddorna då det är så gott ändå men det förhöjer hela lite granna. Jag tog mynta och basilika- mums! Och det krämiga ni ser är såklart den ljuvliga osten- burrata! <3 Någon som blev sugen? HOPPAS <3 Ni behöver: Aubergine Beluga linser Burrata Olivolja Salt Pumpakärnor (inget måste) Chiliflaks Färska kryddor- mynta och basilika Det är ett väldigt enkelt recept med få ingredienser som gifter sig i munnen. Kan det bli ett nytt favoritrecept? TREVLIG HELG