Meeen hej igen! Älskar att det här blir mitt andra inlägg idag. Jag är verkligen så sugen på att komma in här hela tiden. Vill visa er massa gott och härligt. Denna rätt känns verkligen höstig. Jag älskar ju all mat som man äter på sommaren, den är så otroligt fräsch men det är någonting speciellt när hösten kommer och man blir sugen på mer smaker och varm mat. Ni behöver inte många ingredienser för denna rätt och den är alltid uppskattad när den ställs fram på bordet. Vill man gör en sallad till eller äter man kyckling kan det vara trevligt tilll.. Du behöver: brysselkål gnocchi smör parmesanost färska kryddor, jag plockade lite olika från ballkongen men ta basilika och oregano salt Börja med att ansa/snoppa din brysselkål.. alltså ta bort det yttre som är fult. Dela dina små fina brysselkål på hälften. Ta nu en stoor klick smör i ner stekpanna, ha ner din gnocchi. Stek den så den nästan bli klar alltså små krispig. Kanske behövs lite till smör fall det börjar bli torrt i stekpannan och ner med din brysselkål. Låt det bli lite härligt där i, smaka av med salt. Börjar det bli klart riv över massa parmesanost och dina hackade färska kryddor. Voila!