<p style="text-align: center;"><strong>Hej mina bästa!</strong></p> <p style="text-align: center;">Gud så härligt och var hemma, förutom en liten matförgiftning som jag åkte på.. Därav lite tystnad här. Men nu jäklarns... är så peppad på att komma tillbaka till livet. Från vilda livet i Spanien med sena nätter och tidiga morgnar med min lilla så var nog bara min kropp helt slut. Ska se fall att det finns nåt yogapass på mitt gym för precis det skulle jag behöva idag. <strong>Brukar ni yoga?</strong> Tänker att jag får annars göra det ikväll när Alba somnat. Annars vet vi hur det blir.. ;)</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Men en sak jag vill tipsa om, är att köpa hem kål! Man kan göra så mycket med det. Och det hjälper kroppen att rena. Hur härligt är det inte att ta den här hösten till att mysa och rena kroppen? Någon som blir sugen.<strong> Vara snäll mot sin kropp!</strong></p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Man kan ta vilket kålhuvud som helst, spetskål, rödkål eller vitkål och ha i ugn. Det blir SÅ GOTT! Bara att ha olivolja och salt på, så simpelt är det faktiskt. Men såklart då efteråt att ha en god sås till, jag tycker att pesto är bäst då! Så medan kålen är i ugn 210 grader mixa en pesto på olivolja, vitlök, persilja eller basilika, nån nöt, salt och svartpeppar.</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Jag brukar ha kålen inne tills den blivit mjuk och fått färg, älskar att det blir nästintill bränt i kanterna.. Sen bara ha på din pesto! Jag vet att jag har visat er det här förr men det är verkligen ett av mina bäst hälsorecept. <strong>Det är så hälsosamt, enkelt och galet gott <3</strong></p> <p style="text-align: left;"><strong>Gör så här: </strong></p> <ul> <li>dela vitkåls, spetskål eller rödkål i stora skivor</li> <li>ha olivolja, salt och fall att man vill riv citronskal på</li> <li>ha i ugn på 210 grade ri ca 20 minuter</li> <li>mixa en pesto på: olivolja, vitlöksklyftor, färsk basilika eller persilja, valnötter eller pinjenötter och salt</li> <li>Lägg upp kålen på ett fat och strimla över peston, NJUT!</li> </ul> <p style="text-align: center;">