Det här med att hungern kan slå till snabbt ibland. Från att gå att inte ens vara sugen till kurr i magen. Så tittar man in i kylen och det är inget man är sugen på eller ens orkar laga. Känner du igen dig? Det är så jag, väldigt ofta. Och då har jag några recept jag vet att jag aldrig ångrar mig att jag börjar med. Elle börjar snacksa på någonting medan jag lagar.. Det här går nämligen så fort. Som igår när jag körde mitt första träningspass för detta år. Kom hem och var sugen på maat.. Du behöver:1 gullök3 vitlöksklyftorca 10 körsbärstomater1 msk paprika/tomatpure1 paket små vita bönoren stor härlig hög av valfri ostgoda svarta oliver ( mina hade kärnor)färsk persilja och färsk basilikachiliflakscitronzestsalt och svartpeppar Börja med att hacka upp gullökk och vitlöksklyftor. Stek i olivolja, men det får inte brännas vid. Ha i din pure och tomaterna, när dom mjuknar mosa dom lite med din stekspade. Nu ska dom vita bönorna i för att värmas upp. Vill man ha även en näve spenat.. Krydda upp det här med chiliflaks, salt och svartpeppar. Och så ska all god ost på för att smälta över allt. Vill man här så ta även några små kuber fetaost, det är supergott men jag hade tyvärr inte det hemma. Riv över lite citronzest. Plus oliverna ska på så dom hinner värmas upp! När osten smält ha på dina färska örter. Hoppas ni kommer testa den här simpla rätten. Tips då jag älskar min lilla stekpanna i i gjutjärn, använder den verkligen den varje dag och ju mer man använder den ju godare blir maten tycker jag.. 299kr kostar den -adlink nedan: Tryck på länken här