Börjar med och säga- Hoppas ni alla haft en underbar sommar!! Fylld med massa lata stunder, goda maträtter, långa sovmornar, välfyllda frukostbord, barfota fötter, sena nätter ja ni fattar. Svensk eller inte svensk sommar så hoppas jag verkligen ni fått njuta av lite ledighet.För mig har sommaren varit lång, men så otroligt härlig. Det har varit fullrulle precis hela tiden, barnen har dock blivit bra på att leka ihop. Äntligen fann dom varann i lite lek.. Det är 4 år mellan mina små och leka ihop har väl varit kul ca 2 minuter åt gången. Någon som känner igen sig? Har det varit sommaren era små också upptäckte att det är roligare att leka med varann än tjata på oss vuxna? Eller är era så stora att dom börjat tjafsa med varann non stop hehe.. ? Idag ska ni få se ett recept jag inte tänker tjata eller tjafsa om er att testa. Utan bara gör det haha. Nu innan sommaren är slut. Gå direkt till din butik och köp färska fina majskolvar, goda små delikatess potatisar. Ni ska få se så bra det kan bli! Du behöver:1 majskolvHmm cirka 20 stycken små delikatess potatisar1 fetaost 100 gram smör1 tsk paprikakrydda1 tsk chiliflaks2 sommarlökarolivolja salt Sätt din ugn på 175 grader. Ta en stor eller två små ungsformar. Lägg i din majskolv precis som den är, men alla blad men ta bort "trådarna" som är där i. På potatisen har du olivolja och salt. Låt va i ugn 30 minuter, rör potatisen nån gång. Och beroende på hur stor din majskolv är kanske den ska vara 5 minuter till- den är klar när den är gul.Det som är härligt här tycker jag- dom båda blir klara samtidigt och man behöver knappt göra någonting. Älskar att tajma allt när jag lagar mat. Lägg potatisen på ett fat, skär över majs från kolven över potatisen. Nu ska du snabbt koka upp smör i en liten kastrull. När den börjat bubbla ha i paprikakrydda, chiliflaks och lite salt. När smöret slutat bubbla är det klart. Smula över fetaosten på din potatis och majs. Ringla över ditt smakrika smör.. Skär upp din sommarlök och ha över.. Och Voila- Klara! Den här kombon är helt otrolig! Och som sagt- jag hoppas ni smakar. SÅ gott!Och yes- nu är jag tillbaka. Sommarlovet med barnen tog upp för mycket tid för att visa er härliga recept här. Är ni lika redo som jag? :)