Okej hej kära ni. Ni är säkert många som kommer ihåg potatisen som jag visat e n h e l d e l som man kokar och sen mosar till sen in i ugn för att bli krispig. Ändå härlig mening- mosad krispig potatis! Och det är precis vad det är, härligt. Då har jag visat att man har en örtdressing på.. MEN nu ni. Förgylla er middag ikväll den här gråa och regniga lördag! Annars spara och laga vid annat tillfälle, för ni vill inte missa detta ;) Köp små små delikatess potatisar. Koka i saltat vatten. Sätt ugnen på hög värme ca 275grader. Lägg den färdig kokta potatisen på en plåt och mosa till dom med det du hittar. Ett glas går bra eller en slev. Sen in i ugn tills den fått färg. Under tiden pickla rödlök Du behöver: 1 dl ättiksprit 2 dl socker 3 dl vatten 2 rödlökar Jag gör alltid lite extra så man har kvar lite i kylen då man kan ha det till så mycket annat. Du skär din rödlök i tunna strimlor. Blandar allt det andra i en skål och lägg ner din rödlök. Man kan koka upp det snabbt och låta det stå och svalna ihop om man vill att det ska gå snabbt men nu ska potatisen vara inne i ca 20-25 minuter så då kan rödlöken få mysa där i medan. Gå och blanda till ibland bara. Taaada! Vad tror ni om det här till middag? LYXpotatis <3 Det är en enkel sås på: creme freiche lite dijon senap citron salt svartpeppar och massa färsk dill och gräslök! Borde visa er hur mörkt det var här egentligen. Älskar lightroom haha. Världens bästa mamma springer och donar en sista bild med lite dukning. Min syster och kille skulle komma och äta middag. Det hanns dock bara dukning för två haha.. SÅ glömde t o m bild på med löjrommen som jag la på toppen för att lyxa till det ordentligt. Välj själva hur lyxig er potatis ska vara men med löjrommen på toppen var det som pricken över i :et ;) Och vår fisk som gjordes i ugn.. Skrei, en vit fisk som finns nästan bara så här års. Typ som torsk så det går precis lika bra att ha till :) Där ser ni lite att potatisen har fått löjrom på sig Eller juste titta jag skickade en bild till min kille som är i Spanien. Där ser ni också att vi hade riven färsk pepparrot till, SLUUURP!