Det finns ingenting mysigare än att se mina finaste hänga. Och så intresserad Alba är av allt som händer uppe på köksbänken.. Hej pumpa-säsongen som är nu! Brukar ni laga mat med det? Det och sötpotatis brukar gå varmt i mitt kök nu när den här årstiden är. Det är verkligen det bästa att i sallader. Även grönkål och granatäpple går på högvarv! Steka sockerärtor i lite olivolja och salt är en så enkel och god sak att lägga på minnet Ser ni att dom blivit mjuka här? Precis kommit ur ungen och doftar så gott. Bara ha olivolja, salt, svartpeppar och pressad vitlök på innan dom åker in i ugn :) En sak jag tycker är så härligt när man kokar upp couscous är att ha i buljongtärning så det blir mer smak på det Det här hörrni, yoghurtbollar! Det hade jag aldrig testat innan.. Måste ut och spana i butik nu, så himla gott! Har ni sett dom någonstans? Tell me! Har ni testat? Och här ser ni min ljuvliga middag jag har i magen just nu! Allt det jag skrev toppades med hackade och rostade hasselnötter. Någon som blev sugen? Hoppas :) Gör så här: Skala och skär upp en pumpa, sätt på ugnen på 210 grader. Ha olivolja, salt, svartpeppar och pressad vitlök på Hacka grönkål, vitkål, sommarlök i en skål Koka couscous med salt och buljongtärning Lägg nu allt i en skål och blanda och ha ner granatäpple, pressad vitlök, salt och olivolja Hittar ni inte dom där yoghurtbollarna så ha i fetaost Stek sockerärtor och rosta hasselnötter