Vad hände med all fina snö som lyste upp Stockholm? Jo det regna bort i vanlig ordning och man blir lika deprimerad och chockad varje gång haha. Vi slipper iaf att springa runt på gatorna och titta uppåt så det inte faller från taken nu. Fokusera på annat som att laga någonting smarrigt! Idag tänkte jag visa en god matig sallad som passar till allt. Jag älskar potatis! Har alltid gjort ( tycker det är så märkligt att mina barn inte gillar det mer ini chipsform haha) i alla olika former och alla årstider. Man kan göra så mycket med potatis! Här har jag gjort en sallad med små små härlig delikatesspotatisar. Du behöver:små delikatesspotatisarbeluga linserruccola granatäpplepumpakärnorparmesanost- om man vill Ja ni ser det var väldigt få ingredienser! Och det är superenkelt och slänga ihop denna goda mix!Till dressingen:Olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, chiliflaks, salt och svartpeppar. Börja med att sätt på ugnen 210 grader. Lägg din potatisar i en ugnsform, på med olivolja och salt. Låt vara inne tills som blivit gyllenbruna. Under tiden koka dina belägga linser i saltat vatten. När dessa är klara låt dom svalna lite. Då kan du passa göra sin dressing, göra ditt granatäpple redo.Så nu ska allt ner i en stor härlig skål att servera i. Ruccola, potatisen, granatäpple, riven parmesanost ( inget måste som sagt) och din dressing. Blanda och toppa med pumpakärnor! Enjoy!