Den grekiska laxen. Eller nej den är inte grekisk men det är vad vi kallar den här hemma. Ändå trevligt och få drömma sin lite till medelhavet under en måltid ;) En väldigt lättlagad måltid dessutom. Bara att ha i en ugnsform och ställa in tills laxen är klar! Du behöver: ekologisk lax, helst inte fryst fetaost urkärnade kalamata oliver paprika körbärstomater rödlök vitlök färsk basilika Sätt ugnen på 220 grader. Hacka upp grönsaker. Lägg i lax, rödlök, vitlök, paprika, tomater, oliver och fetaosten. Toppa med oliv0lja, salt och svartpeppar. Ha inne ca 15-20 minuter tills laxen är klar och det fått lite färg. Dra sedan med en gaffel i laxen så det här blir lite mer som härlig blandning. Då kan man ha det ner i en pasta eller bara dra en god surdegsskiva i eller varför inte potatis i ugn. Mmmm mums! Vill ni se när jag gjorde den finns en reel på min intagram - foodjunkieblog <3