Som ni såg i förra inlägget så är kantareller och burrata en dröm kombo! Och det här hoppas jag verkligen ni testar. Antingen gör ni en tallrik och bjuder på eller så delar man upp det i småtallrikar. Men gör gör gör detta! Du behöver; Kantareller Smör Burrata Färsk basilika och dill Surdegsbröd Salt och svartpeppar Börja med att steka dina fina och rena kantareller i torr stekpanna tills att väskan försvunnit ur dom. Ha i en klick smör och stek nu tills att dom nästan är krispiga. Smaka av med salt. Bryn en härlig klick smör, det går fort. Ta bara en stekpanna och ha ner ditt smör i hög värme, när smöret smält och slutat bubbla är det klar, ta då fort bort stekpannan från plattan så det inte bränns. Rosta surdegsbröd. Ta fram tallrik, lägg upp din burrata, på med kantarellerna, varma brynta smöret, hackade färska kryddor, salt och svartpeppar. Servera med ditt krispiga bröd! Så galet gott!