här ser ni en deg, en glutenfri-deg det var dags för lite snacks -pizza det här är ju så bra deg utan jäsning och nyttig - blomkålsdeg med massa ost <3 medan den var i ugnen så mixade jag en sås, istället för tomatsås så fick det bli en getostkräm med lite chili i och lite till riven ost på såklart tadaa, nu vill man ju bara sätta tänderna i den här men gjorde en liten krispig sallad att toppa varje med slice med alltid br amei en hjälpreda i livet nu får ju gärna gästerna komma Hej kära du! Hur trevligt är det inte med snacks. Alltid uppskattat vart man än kommer. Inte stå tomhänt. Att få en smakupplevelse är dessutom plus i kanten. Det här är ju pizza, en hälsosam variant. Alla har vi nog gjort blomkålspizza, knepet är ju att ha mer ost i än man tänk. Då blir det som godast, tycker iaf jag. Men också att den håller ihop sig så fint. Tänkte ni skulle få ett helg recept nu fall nu men det här passar ju lika bra i veckan då det är så gott, dessutom enkelt. Gör så här: Riv 1 blomkålshuvud, jag hade inte ett överdrivet stort utan lagom. Kläck i 2 st ägg, ha i 150 g riven ost, salt och svart peppar. Blanda blanda och kläm ur lite vätska. Sätt på ugnen på 220 grader. Platta ut din deg på bakplåts- papper och ha i ugn till du tycker den fått tillräckligt med färg. Medan den är i ugn kan du mixa ihop en bit getost, bestäm du hur mycket du vill att det ska smaka getost, ta creme fraishe, lite chili falsk, salt och svart peppar- mixa mixa. Pensla på med en sked över din pizzabotten, topp med ca 50 g riven ost och ha i igen i ugn i några få minuter bara tills allt smält. Jag skar ett grönt äpple och fänkål i strimlor, pressade över citron, lite olivolja, salt och svartpeppar. Blandade det och hade det sedan på pizzan, vilket blev så krispigt och fräscht. Även om pizzan i sig själv är redan så god så kan man ju själv välja vad man vill ha på. Här var det jag bjöd på igår iaf <3