Hej fina du!Hoppas din helg har varit underbar, en långhelg sitter aldrig fel. Även om det är fullt ös när man har barn hehe. Övar inför sommarlovet som är redan om 2 veckor. Vad hände med den här våren. Gick i ett svep av dess like?Jag har jobbat med en sån rolig sak! Som ni vet älskar jag ren och mat som boostar. Så nu har jag tagit det till nästa steg och tagit fram en cleanse till er. En fem dagars cleanse med massa olika goda recept. En utrensning och nystart för kropp och knopp! Ni vet när man hamnar i en dålig spiral med sin kost. Man blir lat och har dålig med inspiration i köket? Jag tycker oftast det är när man är stressad i vardagen. Och man prioriterar sig själv precis noll. Man blir lättare förkyld och sover sämre. Att göra en cleanse då är för mig det finaste man kan kan till ge sig själv! Få landa och ta hand om sig själv. Planera när man ska göra den och se framemot det. För att hitta min gröna cleanse TYCKER DU HÄR Men idag ska du såklart få ett recept också. Små fyllda paprikor som ska in i ugn! Det här är SÅ gott och väldigt smidigt. Bara fylla dom med smakrik couscous och fetaost :) Börja med att göra din goda couscous!Hacka gräslök och persilja ställ åt sidan så det är klartOlja i stekpannan så hela botten täcks. Hacka 2st gullök som jag fräs. 1 msk paprikapuré, 1 tomatpuré ( ta 2 msk tomatpuré fall du inte har paprika)Ha i 6 dl vatten som du kan koka upp snabbt med löken. Ca 1 tsk salt och chiliflaks efter smakStäng av spisen ställ kastrullen åt sidan och lägg i 5 dl av finmalet burgul, den får suga i sig vattnet själv. Blanda om lite då och då. Sedan lägger du i gräslöken och persiljan. Värm upp ugnen på 220 grader. Skölj din paprikor, jag hade små gröna men välj själv vilka typ av paprikor du vill använda. Ta bort översta som ett lock. Ta bort innehållet i paprikorna och fyll nu dom med varvat din goda couscous och fetaost. Lägg i en ugnsform och toppa med lite olivolja, salt svartpeppar och även lite chiliflaks fall du gillar hetta :) Ha inne tills dom fått en fin färg, ca 15 minuter. Njut av dessa varma! Så härliga. Och glöm inte ta hand om era kroppar med massa bra mat. Nu kommer snart alla fina svenska primörer och njuta av :)