Varning för många och härliga bilder. Morfar och Alba plockar zucchini-blommmor till kvällens middag. Som jag SÅ gärna vill tipsa er alla om. Jag tror vi tog ca 12 st till 3 personer Så vackra!! Sköljde dom från små kryp men även bra att blöta dom så man lättare kan lägg ai fyllningen i dom Skörden fortsatte på tomten, ruccula var näst på tur Här kom dom in med persilja också. Vilket man blandar med nyriven parmesanost. Hälften ska i blandningen och andra delen ska man spara till topping. Här är fyllningen: fetaost hackad persilja riven citronskal riven parmesanost ett ägg lite ströbröd salt svartpeppar Ta ca 2 tsk i varje blomma Lägg upp i en ungsform och bryn nu massa smör i en stekpanna Sätt ugnen på 200grader Ha på ditt smör Toppa med resten av parmesanost och persilja. Och ha i ugn ca 10-15 minuter till det blivit em härlig färg på det hela :) Tips är helt klart att äta det med ruccula och melon, gifte sig i munnen <3 Hoppas verkligen ni hittar zucchini blommor och kan göra denna sommarmiddag! zucchiniblommor fetaost parmesanost citronskal ströbröd smör persilja salt svartpeppar ägg