<p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"><strong>Hej mina söta potatisar!</strong></p> <p style="text-align: center;">Har inte den här veckan gått så galet fort? Alltså även fast det är kyligt och dant ute.. Det är liksom redan fredag imorgon! Är det någon av er som har tacos på menyn på helgerna? Känns ganska vanligt och visst blir det ofta köttfärs/quornfärs kvar då? Här är en sak jag brukar göra då som är magi i munnen! Här hemma tycker vi det är så gott att jag lagar det istället för tacos. Och Alba äter det här bättre! Det känns fräschare med en sötpotatis än brödet.. Ja ni ska få se på bilderna hur jag gör :)</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Jag lägger in dom hela i ugn med olivolja och salt på. Det tar ca 25 minuter på 210 grader, känns smed en kniv fall det är mjuka.</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Nu delar jag dom och fyller dom som små båtar. Precis som nästan som man gör bakad-potatis fast här ska du fylla med massa annat smakrikt så det blir riktgt gott!</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"><strong>Ha i din taco-färs i din varma mjuka sötpotatis. Jag gör min på quorn, beluga linser och bönor men gör ni er som ni alltid gör men då såklart med tacokrydda. </strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>Ha även i:</strong></p> <ul> <li>rödlök</li> <li>creme fraiche (<em>blivit som besatt av det för tillfället.. så galet gott med crème fraîche!</em>)</li> <li>stark salsa -sås</li> <li>lime</li> <li>koriander</li> </ul> <p style="text-align: center;"><strong>Så simpelt och så galet gott! <3 </strong></p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"><strong>Missa inte det här ljuvliga receptet! Vill ni se hur jag gör min färs? </strong></p> <p style="text-align: center;"> </p>