Hej bästa ni!Hur mår ni? Härligt med påskhelg. Kort jobbvecka och långhelg. Underbart! Hoppas ni kommer ta vara på den och att vädret är med oss. Laga någonting gott och mysa. Har du en speciell rätt som är påskmat för dig? För mig har alla högtider blivit så mycket större efter jag fick barn. Jag är lika pirrig som när jag var barn, att få göra allt det där som mina föräldrar gjorde. Gömma påskäggen! Att få vakna en morgon och följa en skattkarta till ett ägg. Vi ska ut till landet med några vänner med barn så vi ska pyssla ihop en riktigt bra karta, eller iaf massa olika. Hoppas ni håller tummarna för oss hehe..Jag tänkte jag skulle visa en väldigt enkel liten rätt som vi äter ofta till vardags. Nästan alla ingredienserna ser ni ovan. Det är så enkelt och simpelt- men så gott!Du behöver:1 aubergine1 förpackning champinjoner1 rödlök1 vitlöksklyfta1 msk paprika eller tomatpurechili efter smakgräslöksalt och svartpeppargod pastafetaost om man villBörja med hacka rödlök och vitlök, skär svampen och även auberginen på hälften. Du ska även skära lite i auberginen- du ser på bilden under hur enkelt och bra man kan få till det. Koka upp ditt pastavatten- ner med pastan. Ha olivolja i stekpanna, ner med allt du hackat upp och på auberginen ta salt och svartpeppar. I med chili och din paprika- eller tomatpuré. Stek det tills att det fått färg och smaka av svampen med salt. Hacka på gräslök på auberginen. Lägg upp din aubergine, blanda ner pastan i din stekpanna så alla goda smaker kommer med ( har inte hunnit göra det på bilden där vågade inte fall det inte skulle se härligt ut på bild hehe). Men oj så god kombo! Jag hade även en fetaost på en liten tallrik så man får välja själv hur mycket man vill ha. Då är det trevligt att ha på lite olivolja, krämig balsamico och svartpeppar.Så det här kan ni verkligen laga till om ni ätit massa påskmat och är sugna på att slänga ihop någonting enkelt men gott!Hoppas er skärtorsdag har varit fin!Glad påsk!