Det är så lyxigt att bara kunna värma på mat tycker jag. Smakerna har satt sig t o m mer sen dagen innan och man är så nöjd att det går så fort när man står där hungrig! Någon som kan förstå vad jag menar? Det tror jag :) Och det här receptet är idet flera som har frågat efter att jag la ut en middag med Dasha häromdagen. Jag fick med tallriken på filmen men jag hann inte fota det hela. Så tur att jag hade kvar dagen efter! Dasha skrev lite snabbt inpå att hon skulle komma och jag hann tänka hur jag var när jag var gravid, jag ville ha ordentligt mat, som smaka mycket, man blev mätt och det viktiga att det innehöll bra saker! Så en vegansk varm gryta blev det! Gör så här: Börja med att sätta på ert ris. Ta en stor kastrull/gryta och strimla ner 5 st vitlök, 1 gullök, 8 st morötter, 3 dl linser, 1 tärning grönsaksbuljong och 1 burk kokosmjölk. När linserna börjat bli mjuka ha i blomkål, färsk chili och strimlad vitkål. Och nu till smakerna- curry och gurkmeja, smaka av hur mycket ni vill att det smakar :) Toppa med koriander och lime, NAMNAM!