<p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/50/2017/05/img_7050.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003300"><em>Japp, endast fyra stycken ingredienser </em></span></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/50/2017/05/img_7066.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: #003300">Var alltid noga med att skölja purjolök, kan finnas jord kvar..</span></em></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/50/2017/05/img_7067.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: #003300">Eller glöm inte att skala potatisen.. nyttigare med skal men godare utan.</span></em></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/50/2017/05/img_7077.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: #003300">Börja alltid att sotera löken, med lite olivolja och en klick smör</span></em></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/50/2017/05/img_7083.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003300"><em>Sen ner med resten och fräs en snabbis med lite buljong och vatten upp så man täcker allt</em></span></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/50/2017/05/img_7102.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: #003300">Mixa sedan till så ni får rätt konsistens. Smaka av med visgrädde om man vill men även salt och peppar</span></em></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/50/2017/05/img_7133.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em><strong style="color: #003300">VOILA!</strong><span style="color: #003300"> Så enkelt och så gott, speciellt med en knäckemacka till och även toppa med liten nyriven parmesanost.</span></em></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003300"><strong>Hej finisar!</strong></span></p> <p style="text-align: center">Jag har inte nämnt vädret för er. Håller tummarna för att det vänder snart!! Men ett tips är ju soppa nu när det är så kallt. Idag sa Ida att hon älskar min linssoppa som jag lagt ut här till er <em>( tryck<a href="https://foodjunkieblog.com/2016/04/22/den-basta-linssoppan/"><strong> HÄR</strong></a> för att se den)</em>. Hon frågade även vad jag skulle laga för kul ikväll.. Hmm det vet jag aldrig, utan det blir vad det blir efter jag lagt ett span i kylen. Men tror hennes ord SOPPA var kvar på hjärnhinnan. <strong><span style="color: #003300">Mmmm så smmarrigt och lätt det är. </span></strong></p> <p style="text-align: center"><span style="color: #003300">Jag använder mig alltid av olika men här blev det - 6 st potatisar, 1 purjolök, 1 liten bit blomkål och en liten bit kålrot, 1 1/2 msk buljong, ca 1 l vatten lite mindre, 5 msk vispgrädde, salt och peppar efter smak. Och toppade med parmesanost <3</span></p> <p style="text-align: center">