Här är någonting vi gjort sen vi var små. Tacobröd i stekpannan. Fyllda med massa gott, man får nämligen välja själv vad man ska ha i. När jag var mindre (vi pratar ca 20 år sedan)hade jag typ bara mozzarella, majs och pepparsalami. Dom har utvecklats sen dess om man säger så. Men det är väldigt härligt och ställa fram massa olika innehåll och så får man välja själv vad som ska vara i. Det viktiga är nån ost i den så det håller ihop sig. Sen är smaken som baken ;) Är det någon som brukar göra så här? Är ni med på hur man gör än? Man fyller ett mjukt platt tacobröd och lägger ett på. Sen stekar med det i en torr stekpanna. Så smälter osten och håller ihop det hela. Man skulle kunna säga att det är som quesadillas. Jag älskar färska kryddor så fyllde min med egen en egen pesto, parmesanost, fetaost, basilika, färsk chili och svartpeppar. Ni ser ju så gott och bra det blir. Man ska vända på den en gång så man får lite härlig färg och krispig yta. På den här tog jag även lite balsamico men det beror såklart på vad man väljer att fylla dom med.