Brukar ni koka glasnudlar? Man ska bara lägga dom i kokande vatten tills dom är klara. Sen bara ha i massa gott, som färsk chili, sommarlök, tamari soya, lime, riven ingefära och koriander Dom smakrika glasnudlarna med smala stavar av morötter, gurka och paprika fick hamna i krispiga salladsblad Plus det godaste av allt för att få dit protein. Man steker 5 pressade vitlökslyktor, massa riven ingefära, vitkål och soya, sen har i tofun. SÅ GOTT! Brukar ni göra tofu? Det är ju så galet hur mycket vätska det är i det, jag brukar lägga det i en ren kökshandduk och ställa en tung sak på så ser man hur mycket vätska som kommer ut. Det här blir som en vegantaco! Hälsosam, enkel och galet gott :D Du behöver alltså; morötter, paprika, gurka, glasnudlar, färsk ingefära, färsk chili, roman-salladsblad, tofu, vitlök, sommarlök, koriander och soya.