Här har ni fått fram världens bästa pizzabotten! På bara 3 ingredienser. 1 Riven halloumi 1/2 dl havregryn 2 ägg Så himla enkelt och vem älskar inte halloumi? Man vara plattar ut den på en ugnsplåt och stoppar i ugn på ca 210 grader. Så tar ni ut precis när den börjar få färg, som bilden under. Den ska nämligen in igen men då med allt som ska vara på. Under tiden den är först gången i ugn förbereder jag det, som en enkelt egen tomatsås på: vitlök gullök romantiska tomater tomat pure chili lite balsam vinäger agave sirap smaka av med salt och peppar. Det får bara stå och puttra ihop sig i stekpannan medan pizzabotten blir klar i ugnen. När tomatsåsen är på åker det in en snabbis igen i ugn och har ni mer saker som ska med så passa på med det med! Kan ju erkänna att min kyl är rätt tom nu efter alla åkt så måste åka och handla BUMS så det som fick bli på var tomatsås och färsk strimlad brysselkål efteråt. Men pizzabotten är så god så det behövs inte nåt avancerat på! Ni måste testa <3