Som ni ser på sista bilden så är detta taget på kvällen. Men det syns inte inne i mitt kök just nu på bilderna. För här jag har lysrör bakom ett plast så det ser nästan ut som dagsbilder. Vilket är jättebra. Då kan jag visa er mer mat! Det är nämligen ett litet problem nu när mörkret börjar smyga sig på. Det är så svårt att fota mat då. Fast kronärtskocka är ju inte svår-fotograferad måste jag säga. Den ser ju god ut hur man än gör det. Det är så otroligt gott tycker jag. Kommer fortfarande ihåg mina kronärtskocks-middagar jag har bjudit tjejerna på. Det är så mysigt och bara sitta och ha en egen blomma och doppa i små skålar med olika smör varianter. Jag brukar iaf göra olika varianter att doppa i. Men man början först med att koka den såklart. eller nä, skölja den är ett sen tvåa är koka. Och då är med med saltat vatten , citron och färsk timjan. Det beror lite på hur stora dom är med koktiden. Dessa var små och tog ca 25 minuter. Sen till det man ska doppa i som sagt att ta olika små skålar. Ta smör och olivolja och salt. Sen peppar i ena, färska olika kryddor i andra.. Typ timjan, oregano eller basilika. MUMMA! Det är godaste är ju såklart sen efter man har mumsat i sig alla bladen och tagit bort dom där små "håren"! Vet ni förresten hur nyttigt det är med kronärtskocka? Bra för mycket olika i vår kropp. Det har använt sen länge tillmatsmältning. Men nu vet man att det är bra till så mycket mer. Det finns som pulver att ha sin smoothie på olika naturapotek just för att det är så nyttigt! Så ät detta som en förrätt eller bara massa som vi med lite ost och kex ;)