Nu ska ni få se någonting gott! Känns som jag har några olika favoritrecept hos er med just varma tomater och här kommer ytligare ett. Ni kommer inte bli besvikna! Japp, vi börjar med små kvisttomater i ugn. 200 grader, med olivolja och salt på i ca 20 minuter. Exakt samma med skivad aubergine. In samtidigt med tomaterna i ca 20 minuter, tills dom fått färg. Även en liten plåt med tärnat bröd. Förutom olivolja och salt ska även skivad vitlök i och svartpeppar. Så nu står 3 olika saker i ugn och klara på 20 minuter. Brödet kan man ställa längst ner i ugnen. Här kommer VÄRLDENS härligaste knep. När brödet är så där fint rostat, ta fram en mixer/matberedare. Riv i citronskal, ha i bröd och även rostade vitlöken plus färsk basilika. Mixa lite snabbt så det blir stora smulor. Mmmmm! Bästa toppingen.. Varma tomater och aubergine på ett fat.. Smula över massa fetaost och lite chiliflaks och ställ in i ugn en snabbis till så fetaosten blir lite krämig.. Sen ut och dundra på med det där goda goda brödkrosset! Sugen på att ta en bit? :) Du behöver: små kvist tomater(typ romantica) aubergine bröd vitlök olivolja salt svartpeppar fetaost citron basilika