EDITA RENLUND
Hej och välkommen, mitt namn är Edita Renlund, bor tillsammans med mina två barn och kille mitt i stan men håller även till en del i soliga Spanien.
Älskar att dela mig med av tips och massa inspiration, mycket om god mat som jag lagar och då är den oftast hälsosam och färgglad men utan pekpinnar. Hoppas ni gillar det ni ser!
Annons

det här ni kommer vilja testa, jag lovar

Hej underbara ni!

Så kul, idag fick jag se hur statistiken är här hos mig på ELLE. Ni är så många som följde med mig! TACK, jag blev verkligen glad, för vad vore jag utan er?! Hoppas ni alla är glada för det ni får se här. Jag är inne i en liten bubbla just nu.. sluta amma bubblan. Det är inte det lättaste alltså. Tänker att det tar vi i ett annat inlägg för är så peppad att visa er detta. Hoppas ni är många som kommer testa och njuta av denna tallrik!

Kanske ser det inte mycket ut för världen men JO. Jag vet att ni är många som gillar tallriken med varma körsbärstomtar i ugn på en tallrik med grekyoghurt. Nu kommer den fast 2.0!

Ni behöver: 

Annons
  • fetaost
  • olivolja
  • vatten
  • körsbärstomater
  • färsk basilika
  • färsk persilja
  • vitlöksklyftor
  • salt
  • svartpeppar
  • en limpa bröd

Hoppas ni är beredda nu!

Annons

Sätt ungen på väldigt varm typ 300 grader. Ni ska grilla till era tomater. Lägg dom först på en plåt med bakplåtspapper. Ta ca 3 st vitlöksklyftor och skär tunt, ha på dom och olivolja, salt, svartpeppar. Avsluta med att hacka på färska kryddor. Det här ska vara inne ca 15 minuter…

..under tiden ska ni trolla till det godaste. Mixa fetaosten krämig! Med hjälp av lite olivolja och salt 🙂 Så enkelt, bara mixa mixa.

Stek nån skiva bröd i olivolja 🙂

Nu är din tomater klara och allt börjar bli redo. Bara lägga upp det!

En stoor heling klick med den krämiga fetaosten…

Annons

..smakrika, saftiga och varma tomaterna

Toppat med lite extra hackade färsk basilika och persilja. Varma och krispiga brödet, lit olivolja och svartpeppar

VOILA <3

Hoppas verkligen ni testar. Kram på er

7 kommentarer till “det här ni kommer vilja testa, jag lovar”

  1. Josefine skriver: 3 juni 2020 kl 22:10

    Älskar din blogg. Skulle vara så roligt om du ville dela med dig av recept på mat som du gör till Lukas, lunch mellis frukost m.m. Min son är en månad yngre och tycker det är härligt med tips på recept 😍


    1. editar skriver: 8 juni 2020 kl 13:33

      TACK, vad glad jag blir! Det kan jag absolut göra. Nu är det så mycket olika mat som jag testar 🙂 Va redo! Ha en fin vecka


  2. Bjurtan skriver: 3 juni 2020 kl 23:09

    Ser så gott ut!! Måste prova 😊


    1. editar skriver: 8 juni 2020 kl 13:30

      Men åhh ja, hoppas verkligen du får till det snart! Så himla bra. Ha en fin vecka!


  3. Madelene skriver: 4 juni 2020 kl 10:42

    Ser verkligen sååå himla gott ut! Måste testa!
    Tack för en härlig blogg!


    1. editar skriver: 8 juni 2020 kl 13:31

      Tusen tack själv, så glad blir jag! Hoppas du får till det här väldigt snart, SÅ BRA! 🙂


  4. Elisabet Karlsten skriver: 2 juli 2020 kl 16:10

    Det ser verkligen gott ut, kan testas nu under semestern


Dela på:
Laddar