Jag kommer ihåg när jag gick på gymnasiet och hade ett lunchkort.. jag hade hört att man får ett långt hälsosamt liv om man äter yoghurt. Så ni kan ju tänka er vad det ofta åts på min rast.. Jag har inte tröttnat än idag men det har helt klart kommit nyheter sen dess (inte jag som är gammal hoppas jag utan att det rullas på med nya smaker..). Ville väl mest säga att jag är gammal i gemet och vet vad jag pratar om. Den här kan jag med hela mitt hjärta säga är en vinnare av allt jag testat. Det är en mild krämig kvargyoghurt med både protein och mjölksyrebakterier som acidophilus & bifidus <3 Är det någon som blev sugen på att slurpa i sig en skål? Jag tycker att det kan vara det perfekta mellanmålet eller frukosten att ha en god skål med just yoghurt men nu har den bästa kombon mellan kvarg och yoghurt kommit ut och därför vill jag såklart tipsa om det. Och inte bara det, utan jag har ett samarbete med Valio där jag får göra en tävling med er! Håll i er nu... (trumslag..) Den som vinner får ett ÅRS förbrukning av Valios produkter och de övriga två finalisterna får varsitt värdebevis á 200 kronor (eventuell vinstskatt betalas av vinnarna). Jag blev väldigt glad när jag fick chansen att göra detta, speciellt då när det är någonting som är så gott. Kvargyoghurten finns i två smaker: naturell och hallon-passionsfrukt och är dessutom laktosfri. Min favorit är naturell för den smakar så äkta och är riktigt krämig. Tävlingen går ut på att ni ska berätta hur er DRÖM-skål skulle se ut med just Valio Eila® Kvargyoghurt. Alltså topping och tillbehör! Kommentera på detta blogginlägg för att delta i tävlingen. Sedan kommer jag göra era tips här hemma och testa mig fram. Vinnaren och finalisterna utlyses i ett nytt inlägg här på bloggen den 13 mars. Den jag gjorde och vill tipsa er om är en väldigt enkel. Värm (i micron eller låt stå framme över natten) frysta jordgubbar och mixa sedan till en slät fin sås. Häll i botten och sedan på med kvargyoghurten och müsli <3 .