Jag får ofta frågan på tips på mat att ha med sig.. speciellt om man tränar. Då man behöver snabbt med energi och protein under dagen! Så detta bröd som jag bakade imorse vill jag verkligen visa er. Inte bara för att det är ås gott utan då också bra för kroppen! Det är proteinrikt och glutenfritt. Så perfekt att ta med sig som mellis tycker jag. Det är väldigt lätt att göra det dessutom.. Det tar ca 20 minuter att få ihop det så ingen lång väntan därför är det smidigt om man vill göra till frukost och ett nybaktbröd! Sätt på ugnen på 200 grader och sedan blanda: 6 msk mandelmjöl ( är man allergisk använd antingen vetemjöl eller kokosmjöl) 2 tsk bakpulver 3 msk chiafrön 2 msk fiberhusk nypa salt Sedan mixar du: 3 ägg 1 msk kokosolja 1/2 liten keso ( den proteinrika) Nu kan du bara hälla i det du mixat i det torra och blanda snabbt ihop till en deg med en sked så inget geggande behövs.. Forma den lite som en en brödlängd på bakplåtspapper och toppa med det du vill, jag använde mig av solrosfrön och vallmofrön. Nu ska den bara ligga i ugn i ca 15 minuter tills den är gyllenbrun. Så enkelt var det att få ihop en limpa nyttigt bröd!