"Jaha vad är det här för någonting smarrigt.." Hoppas jag ni tänker iaf! Och ja det är verkligen SMARRIGT. För hela familjen! Ni alla vet nog vad gamla hederliga potatisbullar är.. Det man åt i skolan utan hejd. Med lingonsylt. Här är dom, fast betydligt mycket godare! Det beror inte bara på att det är smörstekta kantareller till för det här kan man äta utan att det är kantarellsäsong. Barnen blir lika glada varje gång kan ju utan att skryta säga ;) Du behöver: ca 20 st potatis 3 ägg 3 msk mjöl eller potatismjöl 1 tsk salt 1 nypa vitpeppar Tips på tillbehör: lingonsylt kantareller stekta i smör och lite salt smetana För att det ska gå snabbt så delar jag potatisen i bitar efter jag skalat dom. Då tar det max tio minuter att koka det Sen mosar man potatisen tills man är nöjd, jag gillar att det är lit bitar kvar I med dina ägg, mjöl, svartpeppar och salt. Blanda blanda Värm en stekpanna med smör. Ta en matsked och lägg i klickar med din potatissmet Alltså det doftar som godaste pannkakorna ever hemma. Ja ni ser ju så trevlig liten tallrik. PERFEKT för brunchen, familjemiddagar eller helgmys :)